Kötelező biztosítással rendelkeznie kell minden arra kötelezett gépjárműnek, amit Magyarország törvénye szabályoz. Nagyon eltérőek lehetnek ezek az ajánlatok, ezért fontos, hogy körültekintőek legyünk. Díjszámító rendszerünk segítségével könnyen és egyszerűen tudja ezeket összehasonlítani, így csakis kedvező biztosítást tud majd kötni.

2016-ban a biztosításszerződést váltók száma egyre inkább eloszlik. Ez annak következtében alakul ki, hogy már nem egységesen hirdetnek a biztosító társaságok kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás tarifákat. Ezért ajánlott mindenkinek átnéznie a rá vonatkozó feltételeket az évforduló előtt 55 nappal.  Ezt weboldalunkon pár pillanat alatt megteheti a kötelező biztosítás 2016 kalkulátor, azaz díjszámító rendszerünkben, amihez természetesen árgaranciát valamint emellett ingyenes ügyintézést biztosítunk.


Közismert, hogy a legolcsóbb kötelező felelősségbiztosítás hazánkban van. Viszont már ezek a díjak is elértek egy olyan szintet, ahol már vissza nincs út. Ez a biztosítási termék már nem is termelt profitot a biztosítóknak, mivel míg a díjak csökkentek, a kártérítés címen kiegyenlített összegek növekedtek. A biztosítók számára a további díjcsökkenés már veszteséges lenne. A díjak változtak: 2015. január eleji 19.300 Ft-os átlagkötést, február második felében már gyakran, a 25.000 Ft-ot meghaladó kötések követték.

Valószínű, hogy az emelkedés nem fog megállni, azaz a kötelező biztosítás 2016 és 2017 évben is drágulni fog, ha csak kis mértékben, de akkor is. Viszont lesz lehetőség nagyon kedvező díjazással kötelező biztosítást kötni, vagy biztosító váltás folyamatot indítani. Ezt önmagában azzal lehet elérni, hogy a keresztértékesítések által kínált lehetőségeket kihasználjuk. Így ennek fényében tudjuk azt, hogy minden biztosító ad kedvezményeket,- méghozzá nem is kis kedvezményeket-, abban az esetben, hogyha a kötelezővel együtt, az ügyfél az adott biztosítónál köt valamilyen más biztosítást is. A biztosítók javarészt életbiztosítást, vagy épp lakásbiztosítást társítanak a kötelező biztosítási ajánlatukhoz, viszont a kedvezmények köre ennél sokkal tágabb. Gyakran még az éves kötelező díjának a 40-50 százalékát is elérő kedvezményt kínálnak, az egyes biztosítók.

Miért számoljon nálunk? Azért mert nálunk...

  • Kényelmes és extra gyors ügyintézés
  • A biztosítás megkötése azonnal indítható
  • A kiválasztott díjakra árgaranciát vállalunk
  • Minden szolgáltatásunk ingyenes Önnek
  • 10 perc alatt akár több 10.000.-Ft.-ot spórolhat velünk
  • Több mint 100 különböző kedvezmény
  • 12 biztosító ajánlatával számolhat egy helyen
  • Segítünk a kárrendezésben is.