Hogyha Ön olyan szakembert keres, aki úgy végzi a munkáját, mintha a saját házában dolgozna, akkor keressen fel minket! Munkánkra garanciát vállalunk és mindezt alacsony árakon tesszük. Tisztában vagyunk azzal, hogy a villanyszerelői munkának időt állónak kell lennie. Nem szabad, hogy meghibásodjon a kialakított vagy a felújított hálózatnak, ebből kifolyólag muszáj, hogy stabil és egyben megbízható is legyen a rendszert. Ezt mi természetesen vállaljuk és minden elvégzett munkánkra garanciát vállalunk!


Csapatunk biztosítja az ingyenes kiszállást illetve az ezzel járó felmérést. Ha ránk bízza az elvégzendő munkát, akkor ezekkel a költségekkel nem kell számolnia. Emellett garanciát vállalunk minden általunk végzett munkára. Olcsó árak, szakértelem és korrekt hozzáállás, ezt tudjuk minden ügyfelünknek ajánlani.

Az általános villanyszerelési árak fényében mi büszkén elmondhatjuk azt, hogy a piacon a mi munkáink egyedülálló módon reálisan végezzük. Ám az árak attól is függnek természetesen hogy a beszerelt anyagok milyen minőségűek.

Szolgáltatásaink:

  • Részleges villanyszerelés: pl.: csillárok, konyhabútor, szerelvényezés, stb.
  • Meglévő ingatlan hálózatának felújítása
  • Új ingatlan villanyszerelése
  • Hibaelhárítás


E tevékenységek megvalósítását Budapest egész területén, emellett pedig Pest megyében egyaránt vállaljuk. Természetesen abban az esetben, ha Ön igényt tart munkánkra más területeken is, ez esetben is fordulhat hozzánk bizalommal. Ne habozzon, hívjon minket most, bizalommal!