Kötelező biztosítással rendelkeznie kell minden arra kötelezett gépjárműnek, amit Magyarország törvénye szabályoz. Nagyon eltérőek lehetnek ezek az ajánlatok, ezért fontos, hogy körültekintőek legyünk. Díjszámító rendszerünk segítségével könnyen és egyszerűen tudja ezeket összehasonlítani, így csakis kedvező biztosítást tud majd kötni.

2016-ban a biztosításszerződést váltók száma egyre inkább eloszlik. Ez annak következtében alakul ki, hogy már nem egységesen hirdetnek a biztosító társaságok kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás tarifákat. Ezért ajánlott mindenkinek átnéznie a rá vonatkozó feltételeket az évforduló előtt 55 nappal.  Ezt weboldalunkon pár pillanat alatt megteheti a kötelező biztosítás 2016 kalkulátor, azaz díjszámító rendszerünkben, amihez természetesen árgaranciát valamint emellett ingyenes ügyintézést biztosítunk.


vepo commonAki csak nagyon ritkán használja autóját, vagy annyira magabiztos sofőr, hogy nem tart komoly káreseménytől, annak az üzembentartónak elég megkötnie a Lopás casco biztosítást. Az erre szolgáló kalkulátor használata egyszerű és azonnal ki lehet választani az ajánlatok közül a legkedvezőbb lopás elleni cascót. Ma már olyan kedvező díjakon lehet cascóra szerződni, hogy sokaknak megéri teljes körű casco biztosítást kötni, méghozzá a legegyszerűbb módon, az interneten keresztül. Alkuszi oldalunkon az online casco kalkulátor végigvezeti Önt a lehetőségeken, össze lehet hasonlítani az egyes biztosítók tarifáit, szolgáltatásait és egyszerűen, gyorsan megköthető a biztosítás.