A gazdasági válság kirobbanása a cégvilágot is megrengette, a cégbedőlések megugró száma bizalmatlanságra és egyben óvatosságra is késztette a vállalatokat. Ez a bizalmatlanság a mai napig érződik, azonban már sokan azt is felismerték, hogy a vállalati nemfizetéseket nem lehet csupán előrefizetés meghatározásával megelőzni.


A számlázást a legtöbb kisvállalkozó saját maga végzi, ezért elengedhetetlen számukra az új szabályok ismerete, mivel ebben a pénztelen gazdasági környezetben hamar visszaküldik a számláinkat, és ilyen esetben annak kifizetése újabb egy hónapot késik.


vepo commonSzeretne céget alapítani? Szeretné megváltoztatni a jövőjét és sikeres lenni az üzleti életben? Ha igen, akkor bizonyára profi segítségre van szüksége, hiszen ez nem kis dolog. Ráadásul egy céget nem elég megalapítani, meg is kell tartani, profitábilissá kell tenni és reklámokra is szükség van. Ez pedig nem kis pénzt és nem kevés szakértelmet igényel. Ha szeretne megbízható partnert találni és olyan helyről segítséget kérni, amely minden tekintetben megbízható, akkor látogasson el a www.szakkatalogus.hu weboldalra és adatbázisunk segítségével válogasson kedvére a szakemberek közül!