A Facebook végleg leszorította az Iwiwet a pályáról annyira, hogy ez év júniusában meg is szűnik a működése. A legfőbb ok, hogy pénzügyileg már képtelenek az Iwiwet működtetni és fenntartani. A hálózat 2002 és 2013 között végig nyereségesen tevékenykedett, de az év végén már akkorát esett a háló használata, hogy ráfizetés közeli helyzet állt elő. Rettentő érdekes záró ajándékot kaphatnak a tagok, ugyanis az Iwiwtől kérhető egy olyan digitális időkapszula, mely tartalmazza a tag egész tagsági ideje alatt összegyűlt elmentett üzeneteit, fotóit és kapcsolatait is. ezt örök emlékként így bárki megőrizheti.


vepo commonHa szeretné megismerni Erdély és Magyarország történelmét, akkor sok szeretettel várjuk Önt Gyergyószentmiklós városában, amely Hargita megye harmadik legnagyobb települése, de egyben Gyergyószék központjául is szolgál. A várost elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretik a régi templomokat, múzeumokat, hiszen itt mindkettőből bőven találhat célpontot az ide utazó. A Tarisznyás Márton Múzeum, az Örmény római katolikus templom és a híres Református templom azoknak is kitűnő látnivaló lehet, akik nem gyakorolják kifejezetten a vallást, ám mégis szépnek találják az ilyen jellegű épületeket.


vepo commonVilágviszonylatban is a legnagyobb aktív termáltónak minősül a Hévízi gyógytó, melynek vize négynaponta teljesen kicserélődik. A mederben radioaktív gyógyiszap található, melynek sótartalma, és egyéb gyógy tényezői kiemelt értéket képvisel.