Napjainkban nagyon fontos a gazdaság hátterében tevékenykedő szállítmányozó illetve raktározó vállalatok működésének segítése. A növekvő társadalom, növekvő igényeket követel, így az áruházaknak napi szintű friss és új termékekre van szükségük. A logisztika kifejezés ezt foglalja magába. Ahhoz, hogy e vállalatok el tudják látni a nagyobb megrendelőket is termékekkel, raktárra van szükség, ami bizony nem kevés költségekkel jár. A költséghatékonyság érdekében kell nekik segítség.


Tervezze be raktárát Ön is gazdaságosan! A folyamatosan bővülő kínálat megköveteli a raktárhelyiségek bővítését is. Van viszont egy olyan alternatíva, mely megkíméli a raktározó társaságok pénztárcáját. Manapság már nem feltétlenül az játszik kulcsszerepet, hogy minél nagyobb raktárunk legyen, hanem inkább az, hogy a rendelkezésünkre álló helyiség minél eredményesebben legyen berendezve. Ma már a teljesség igénye mellett választani tud polcos állványrendszerek és raklapos állványrendszerek között, különböző teherbírással valamint az igényeknek megfelelően lehetősége van karos állványrendszer illetve gördíthető állványrendszer kialakítására is.

Ha már polc, akkor minőségi polc és polcrendszerekre lesz szükség. A teherbíráson kívül nagy hangsúlyt kell fektetni ugyanakkor a mobilitásra is. A kettő egyensúlyát nem könnyű megtalálni, ám annál fontosabb, mivel ezen múlik az áruk megfelelő tárolása. Mivel napi szinten cserélődnek és csoportosulnak át az áruk, e polcrendszereknek gördülékenyeknek kell lenniük. Ez nem csak szállítmányozóknak vagy raktározóknak, de a kereskedelemben aktívan résztvevő áruházaknak és kisebb boltoknak is elengedhetetlen része kell, hogy legyen.

Ahhoz, hogy tárolóterületét maximalizálja, illetve a legeredményesebben ki is használja azt, nincs más hátra csak annyi, hogy igényeit felméresse egy logisztikai szakemberrel. Ő kedvező szolgáltatási díj ellenében segítséget nyújt Önnek az áruelhelyezés megtervezésében és az igényeknek legmegfelelőbb teherbírással, mobilitással és gördülékenységgel rendelkező polcrendszerek kiválasztásában.