vepo commonKi ne lenne kíváncsi arra, hogy 2014 során mennyit vihet majd haza bruttójából, ha mondjuk nem változik a fizetése. Az is lehet, hogy van aki már most tisztában van azzal, számíthat-e netán emelésre, ha igen és tudja, hogy cca. ez mekkora összeg lesz, akkor már ennek fényében kalkulálgathat a programunkkal.


A Bérkalkulátor 2014-el 2 percen belül bárki megtudhatja az eredményeket, ráadásul természetesen a bruttó – nettó fizetés alakulásán kívül még számtalan adathoz hozzáférhetünk e program alkalmazásakor. Nagy előnnyel indulhat például egy bértárgyalás idején az a munkavállaló, aki a kalkulátor segítségével már most tisztába kerül a lehetőségekkel, a bérek alakulásával, a járulékok változásával, illetve mértékével adott bruttó fizetés esetében. Ugyanakkor a munkaadók is igen jól a maguk hasznára fordíthatják ezt a lehetőséget, hiszen ha teszem azt új dolgozót terveznek felvenni a céghez, előzetesen pontosan ki tudják számolni a programmal, hogy bizonyos bér után mennyi fizetnivalójuk lesz még, mekkora fizetéssel éri meg az új munkavállalót alkalmazni.

A szokásos információkon felül rengeteg olyan kérdést tisztázhatunk a Bérkalkulátor 2014-es változatával, amiknek ismerete igen jól jöhet, akár melyik oldalán állunk a munkaerő piacnak. Többek közt tájékoztatást kapunk a programból arra nézve, hogy mekkora jövedelemmel és nettó fizetéssel számolhat egy közalkalmazott 2014-ben, és mindezeken túl még azzal is tisztába kerülhetünk, mennyi pénzre számíthatunk ha betegállományba kényszerülünk, vagy ha sajnálatos módon elveszítjük munkánkat, mennyi álláskeresési járadék illet meg.

Keresse fel az interneten megtalálható bérkalkulátor honlapokat, ahol minden nap első kézből juthat a legfrissebb infókhoz és ez esetben abszolút tájékozott lesz a bérek 2014 - 2015 évi alakulása terén, nem érheti meglepetés, előre kiszámolhatja, minek kell majd a bérlistáján szerepelnie.